Tulpen

Tulpen zijn Nederlands bekendste bloemen. Ze worden vanaf half oktober t/m eind november geplant. In de maanden april en mei staan de tulpen in bloei.

bekijk onze tulpen hier

Narcissen

De narcissen zijn niet weg te denken uit uw tuin. De narcissen zijn vooral bekend met een gele bloem, maar uiteraard zijn de narcissen in veel meer kleuren te verkrijgen. De narcissen worden over het algemeen geplant in de maanden oktober en november. In de maanden maart en april staan de narcissen dan in volle bloei.

bekijk hier onze narcissen

Crocussen

Kleurige crocussen, in grote groepen verspreid door de tuin, horen helemaal bij het voorjaar. Crocussen bloeien in februari/maart. Ze worden ongeveer 15 a 20 cm hoog en zijn daardoor ongevoelig voor weersinvloeden, ze bloeien zowel in de volle zon als op beschaduwde plaatsen.

bekijk hier onze crocussen

Camassia

De Camassia is een cultivar die prachtig bloeit.De soort leichtlinii bloeit in mei-juni en wordt 50-90 centimeter hoog met witte of licht violetblauwe bloemen in lange trossen. Het is grappig te zien dat de bloemblaadjes zich in elkaar draaien als ze uitgebloeid zijn.

bekijk hier de camassia’s